2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

 Βιοιατρικός βελονισμός
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο "Physio Pulse", το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, που συνδυάζει τη σύγχρονη προσέγγιση του Αγγελόπουλου Βασίλη, εδρεύοντας στην Χαλανδρίτσα της Πάτρας. Στο Physio Pulse, δίνουμε έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου θεραπευτικών υπηρεσιών, ενσωματώνοντας στο πεδίο μας τον σύγχρονο βιοιατρικό βελονισμό.

Ο βιοιατρικός βελονισμός, μία ανώδυνη τεχνική, αποτελεί ένα κομβικό μέρος της προσφερόμενης θεραπευτικής παλέτας στο Physio Pulse. Μέσω του ερεθισμού νευρικών απολήξεων στο σώμα, μεταβιβάζεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα ένα ερέθισμα που διεγείρει συγκεκριμένα κέντρα στον εγκέφαλο. Αυτή η διαδικασία επιδρά στο σώμα μέσω της παραγωγής ορμονών και ουσιών που υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό μας.

Το αποτέλεσμα του βιοιατρικού βελονισμού συχνά είναι άμεσο, προσφέροντας ευχάριστο συναίσθημα και ανακούφιση στους ασθενείς. Η διαδικασία αυτή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, διεγείροντας την αυτορρύθμιση και τη φυσική ισορροπία του οργανισμού. Στο Physio Pulse, αφιερώνουμε προσοχή στην εξειδικευμένη εφαρμογή αυτής της τεχνικής, προσφέροντας ένα ενδεδειγμένο μέσο ανακούφισης και ανανέωσης της υγείας σας.