2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

Οστεοπαθητική 
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο Physio Pulse, το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες του Αγγελόπουλου Βασίλη, που διακρίνεται για τη σύγχρονη προσέγγιση στην οστεοπαθητική. Εδρεύοντας στην Χαλανδρίτσα Πατρών, το Physio Pulse αντιμετωπίζει την υγεία ως ένα σύνολο διακριτικά συνδεδεμένων παραμέτρων, όπου η οστεοπαθητική προσφέρει την ευκαιρία για αυτορρύθμιση, αυτο-ίαση και διατήρηση της υγείας.

Η οστεοπαθητική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στο Physio Pulse βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές. Καταρχάς, αντιλαμβανόμαστε το ανθρώπινο σώμα ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα, όπου η ενότητα των συστατικών του μερών είναι κρίσιμη για την υγεία. Δεύτερον, αναγνωρίζουμε τη στενή σχέση μεταξύ της δομής και της λειτουργίας, καθώς η ομαλή λειτουργία εξαρτάται από την ισορροπημένη δομή. Τέλος, δίνουμε έμφαση στη δυνατότητα του ανθρώπινου σώματος για αυτορρύθμιση, αυτο-ίαση και διατήρηση της υγείας.

Μέσω εξειδικευμένων κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται στο ανθρώπινο σώμα στο Physio Pulse, επιδιώκουμε την επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας των ιστών. Με τη συνδυασμένη χρήση της τεχνολογίας και της εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης, παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες οστεοπαθητικής που στοχεύουν στη βελτίωση της συνολικής υγείας και ευεξίας των ασθενών μας.