2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

Πρεσσοθεραπεία
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βιοιατρικός βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο "Physio Pulse", το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, Αγγελόπουλου Βασίλη στην Χαλανδρίτσα Πατρών, όπου υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας. Ένας από τους σύγχρονους εξοπλισμούς που χρησιμοποιούμε στο "Physio Pulse" είναι η πρεσσοθεραπεία.

Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί μια καινοτόμο τάση στον χώρο των θεραπειών σώματος, καθώς επιτυγχάνει τη λεμφική αποσυμφόρηση μέσω της λεμφικής συμπίεσης. Το μηχάνημα πρεσσοθεραπείας χρησιμοποιεί μικροπιέσεις αέρα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό και επιτρέποντας την ευκολότερη αποβολή τοξινών. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της σωστής λεμφικής κυκλοφορίας, προσφέροντας στους ασθενείς μας μια ενισχυμένη αίσθηση ευεξίας και ελευθερίας κινήσεων.

Στο "Physio Pulse", δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας με χρήση προηγμένων μεθόδων και σύγχρονου εξοπλισμού. Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί ένα από τα πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και ευεξία στους ασθενείς μας.