2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

Ραδιοσυχνότητες TECAR
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βιοιατρικός βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο "Physio Pulse", το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, του Αγγελόπουλου Βασίλη στην Χαλανδρίτσα Πατρών, όπου προσφέρουμε πρωτοποριακές θεραπείες με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Ένας από τους σύγχρονους εξοπλισμούς που χρησιμοποιούμε είναι η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες, γνωστή και ως Tecar Therapy.

Η Tecar Therapy αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για τη μεταφορά ενέργειας χωρίς ακτινοβολία. Αυτή η μέθοδος είναι σε θέση να διεγείρει και να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνεται η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας, προσφέροντας στους ασθενείς μας μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία.

Στο "Physio Pulse", δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα θεραπείας και τη βέλτιστη εμπειρία για τους ασθενείς μας. Η Tecar Therapy είναι ένα ακόμη εργαλείο που χρησιμοποιούμε με επιτυχία για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ασθενών μας.