2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

 Κλινικό Pilates
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βιοιατρικός βελονισμός - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο "Physio Pulse", το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, του Αγγελόπουλου Βασίλη στην Χαλανδρίτσα της Πάτρας, όπου δίνουμε έμφαση στην εξατομίκευση της θεραπείας με το Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Θεραπευτικής Άσκησης και το Κλινικό Pilates.

Το Κλινικό Pilates που προσφέρουμε αποτελεί μία προηγμένη μέθοδο συνολικής εκγύμνασης του σώματος, με βασικούς στόχους τη συμμετρική στάση του σώματος, τη σταθεροποίηση του κορμού και την αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων. Η μέθοδος αυτή βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και προσφέρει ένα γενικό αίσθημα ευεξίας.

Το πλεονέκτημα του Pilates είναι η ευελιξία του, καθώς απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες και δυνατότητες. Στο "Physio Pulse", οι έμπειροι θεραπευτές μας δημιουργούν εξατομικευμένα προγράμματα Pilates που είναι σχεδιασμένα να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ασθενούς.

Στο "Physio Pulse", προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη θεραπεία και τη γυμναστική, συνδυάζοντας την τεχνολογία και την εξειδίκευση για να εξασφαλίσουμε την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων για κάθε ασθενή.