2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

Ολιστική αξιολόγηση
Physio Pulse - Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλωσορίσατε στο Physio Pulse, το κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, υπό την καθοδήγηση του κ. Αγγελόπουλου Βασίλη, που βρίσκεται στην καρδιά της Χαλανδρίτσας Πατρών. Στο Physio Pulse, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση προς τη θεραπεία.

Πριν από την έναρξη οποιασδήποτε θεραπείας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συνολική αξιολόγηση των ασθενών μας. Καθοδηγούμεται από την αρχή της ολιστικής ιατρικής, η οποία αντιλαμβάνεται την υγεία ως ένα σύνολο πολλαπλών παραγόντων που επηρεάζουν τον άνθρωπο. Συνεπώς, πριν από την έναρξη κάθε θεραπείας, προβαίνουμε σε διεξοδική συνέντευξη για τη συλλογή του ιστορικού του ασθενούς, προσφέροντας έτσι μια πλήρη εικόνα του υγειονομικού του προφίλ.

Η συνολική αξιολόγηση του σώματος είναι κεντρική στη φιλοσοφία μας. Κατανοούμε ότι ο παράγοντας του πόνου και της παθολογίας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, και γι' αυτό διασφαλίζουμε ότι λαμβάνουμε υπόψη όλους τους παράγοντες που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στην κατάσταση του ασθενούς. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πλήρη και προσαρμοσμένα προγράμματα θεραπείας που επικεντρώνονται στην επίλυση των προβλημάτων του ασθενούς.

Στο Physio Pulse, δεν αντιμετωπίζουμε απλώς τα συμπτώματα, αλλά επιδιώκουμε να κατανοήσουμε την ρίζα του προβλήματος και να προσφέρουμε ολιστικές λύσεις για την επίτευξη μακροπρόθεσμης υγείας και ευεξίας.