2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com
hero image


 

Physio Pulse
Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

 

Καλώς ήρθατε στο Physio Pulse, το πρωτοποριακό κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, που βρίσκεται στην καρδιά της Χαλανδρίτσας Πατρών. Υπό τη διεύθυνση του εξειδικευμένου θεραπευτή, Αγγελόπουλου Βασίλη, το Physio Pulse αντιπροσωπεύει μια νέα διάσταση στην παροχή υπηρεσιών υγείας, συνδυάζοντας τη σύγχρονη ιατρική γνώση με τις παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Στο Physio Pulse, υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση βασισμένη στο ΒΙΟΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, αντιλαμβανόμενοι τον πόνο ως ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο. Αναγνωρίζουμε ότι η υγεία επηρεάζεται από φυσιολογικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες, και στοχεύουμε στην επίλυση ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων.

Πριν την έναρξη της θεραπείας, προβαίνουμε σε μια λεπτομερή συνολική αξιολόγηση του ασθενούς, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του και εξετάζοντας το σώμα του. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας για κάθε ασθενή, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

Στον τομέα της οστεοπαθητικής, προσεγγίζουμε το σώμα ως ένα συνδεδεμένο σύνολο, με εστίαση στη δομή και τη λειτουργία του. Οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται αποσκοπούν στην επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας των ιστών του σώματος.

Ο βιοιατρικός βελονισμός, μια ανώδυνη τεχνική, χρησιμοποιείται για τη διέγερση νευρικών απολήξεων, επηρεάζοντας θετικά το κεντρικό νευρικό σύστημα και παρέχοντας άμεση ανακούφιση.

Το πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης περιλαμβάνει τον κλινικό Pilates, μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης που βελτιώνει τη στάση, σταθεροποιεί τον κορμό και αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, ενώ προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες και παθήσεις.

Η χρήση υψηλής τεχνολογίας ενισχύεται με τον σύγχρονο εξοπλισμό, όπως οι ραδιοσυχνότητες TECAR και η πρεσσοθεραπεία. Οι ραδιοσυχνότητες TECAR επιταχύνουν τη φυσική αναγέννηση των ιστών, ενώ η πρεσσοθεραπεία επιτυγχάνει λεμφική αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Στο Physio Pulse, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας που στοχεύουν στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση της κινητικότητας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα.