2694022759 Επαρ.Οδ. Χαλανδρίτσας - Λαμπείας, Πάτρα angelopoulos.rehab@gmail.com

Physio Pulse
Αγγελόπουλος Βασίλης - Φυσικοθεραπεία - Οστεοπαθητική - Βελονισμός - Κλινικό Pilates - Χαλανδρίτσα Πάτρα

Καλώς ήρθατε στο Physio Pulse, το πρωτοποριακό κέντρο οστεοπαθητικής, φυσικοθεραπείας, βελονισμού και κλινικού πιλάτες, που βρίσκεται στην Χαλανδρίτσα Πατρών. Υπό τη διεύθυνση του εξειδικευμένου θεραπευτή, Αγγελόπουλου Βασίλη, το Physio Pulse αντιπροσωπεύει μια νέα διάσταση στην παροχή υπηρεσιών υγείας, συνδυάζοντας τη σύγχρονη ιατρική γνώση με τις παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Στο Physio Pulse, υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση βασισμένη στο ΒΙΟΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, αντιλαμβανόμενοι τον πόνο ως ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο. Αναγνωρίζουμε ότι η υγεία επηρεάζεται από φυσιολογικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες, και στοχεύουμε στην επίλυση ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων.
Στο Physio Pulse, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας που στοχεύουν στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση της κινητικότητας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα.

 

Οστεοπαθητική

Οστεοπαθητική

Το Physio Pulse αντιμετωπίζει την υγεία ως ένα σύνολο διακριτικά συνδεδεμένων παραμέτρων, όπου η οστεοπαθητική προσφέρει την ευκαιρία για αυτορρύθμιση, αυτο-ίαση και διατήρηση της υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Βιοιατρικός βελονισμός

Βιοιατρικός βελονισμός

Στο Physio Pulse, δίνουμε έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου θεραπευτικών υπηρεσιών, ενσωματώνοντας στο πεδίο μας τον σύγχρονο βιοιατρικό βελονισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Κλινικό Pilates

Κλινικό Pilates

Το Κλινικό Pilates που προσφέρουμε αποτελεί μία προηγμένη μέθοδο συνολικής εκγύμνασης του σώματος, με βασικούς στόχους τη συμμετρική στάση του σώματος, τη σταθεροποίηση του κορμού και την αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγχρονος Εξοπλισμός

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Ένας από τους σύγχρονους εξοπλισμούς που χρησιμοποιούμε είναι η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες, γνωστή και ως Tecar Therapy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ